439953003_870860391723919_452442750184655392_n

Salonul Serenity Beauty a luat naștere din dragoste pentru frumos în data de 1 aprilie 2019. Andreea Gențiana, originară din Pitești, a pus bazele acestui proiect de suflet la care visa încă de la vârsta de 17 ani când a descoperit pasiunea pentru domeniul beauty. A studiat la facultatea de drept, însă destinul a condus-o pe un drum diferit. Încă din perioada liceului, în timpul liber făcea manichiura cu gel, chiar dacă nu era încurajată de cei dragi.

S-a ambiționat și a făcut cursuri în domeniul frumuseții, alegere care i-a definit viața profesională. A absolvit numeroase cursuri și Masterclass-uri la academii cunoscute atât la nivel național cum ar fi: Start Academy, Flawless PMU by Ilinca Turcanu cât și la academii recunoscute la nivel internațional cum ar fi: S Academy by Sviatoslav Otchenash. Acum se poate lăuda cu o carieră minunată, plină de realizări frumoase, iar progresul și succesul salonului de frumusețe Serenity Beauty este dovada muncii și perseverenței a întregii echipe!

Este locul unde femeile pot primi consultații profesioniste și tratamente sigure precum:

Manichiură și pedichiură

Make-up/Coafor

Cosmetică și extensii de gene

Micropigmentare: buze, sprâncene, eyeliner

Tratamente laser pentru epilare definitivă și îndepărtarea tatuajelor;

Plasma pen( o procedura nouă, comparabilă cu efectele chirurgiei care ajută la estomparea ridurilor, la ridicarea pleoapelor, stimularea producerii de colagen, eliminarea papiloamelor, eliminarea petelor pigmentare etc.);

Hyaluron pen (mărirea buzelor cu acid hialuronic fără ac, cu ajutorul presiunii).

Într-o atmosferă relaxantă și caldă, găsești echipamente de ultimă generație, utilizate conform protocoalelor de lucru care se impun. La baza activității noastre stau 3 valori fundamentale:

Profesionalism/ Eficiență/ Satisfacție.

Pentru că cea mai mare răsplată pentru munca pe care o facem sunt clientele mulțumite care ne recomandă cu drag prietenilor și cunoscuților săi serviciile salonului nostru.

Atenție, grijă, răsfăț și atitudine pe măsură! De toate ai parte doar la noi. Echipa Serenity Beauty se va ocupa de fiecare detaliu al imaginii tale pentru a-ți oferi o versiune mereu îmbunătățită, care să îți ofere încredere și să te facă remarcată.